UW BADKAMER BINNEN 3 MAANDEN GEMONTEERD

ALS U VRAGEN HEEFT BEL ONS GERUST OP 072-203 41 00 CONTACT
KOM LANGS IN ONZE SANITAIRE STUDIO: J.J.P. OUDWEG 8, 1703 DE HEERHUGOWAARD

NEW YORK TRENDS

New York City is een van de meest iconische en inspirerende steden ter wereld, en het is geen verrassing dat het ook een trendsetter is op het gebied van design en interieur. Een gebied dat in de afgelopen jaren een enorme transformatie heeft ondergaan, is sanitair. In deze blog zal ik enkele van de nieuwste trends op het gebied van sanitair in New York City bespreken.

Minimalisme en eenvoud

Een van de belangrijkste trends in New York City op het gebied van sanitair is minimalisme. De meeste badkamers in de stad zijn klein en daarom zijn eenvoudi- ge en functionele designs een populaire keuze. Het gebruik van strakke lijnen en minimalistische afwerkingen creëert een gevoel van ruimte en luchtigheid in kleine badkamers. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudige, wandgemonteerde wastafel met een spiegelkast erboven en een inloopdouche zonder deur.

Industriële elementen

Een andere trend die we in New York City zien, is het gebruik van industriële ele- menten in de badkamer. Deze elementen, zoals bakstenen muren, betonnen vloe- ren en metalen accenten, geven een stoere en industriële uitstraling aan de ruimte. Het contrast tussen deze elementen en glanzende, moderne armaturen zorgt voor een interessant visueel effect.

Slimme technologie

New Yorkers staan bekend om hun drukke levensstijl, en daarom is het niet ver- wonderlijk dat slimme technologie een belangrijke trend is op het gebied van sanitair. Smart home systemen, zoals spraakgestuurde verlichting en automatische kranen, zijn in opkomst en maken het leven makkelijker en comfortabeler. Een voorbeeld hiervan is de slimme toiletbril die automatisch opent en sluit en een verwarmde zitting en bidetfuncties heeft.

Natuurlijke materialen

Een andere opvallende trend in New York City is het gebruik van natuurlijke mate- rialen in de badkamer. Hout, steen en marmer zijn populaire keuzes voor vloeren, wanden en werkbladen. Deze materialen creëren een warme, uitnodigende sfeer en brengen de natuurlijke schoonheid van de buitenwereld naar binnen.

Kleur

Tot slot zien we in New York City een groeiende trend in het gebruik van kleur in de badkamer. In plaats van de traditionele neutrale kleuren, zoals wit en grijs, kiezen ontwerpers voor gedurfde tinten zoals navy, groen en zwart. Deze kleuren geven een gevoel van luxe en drama aan de ruimte en creëren een unieke uitstraling.

MENU

OPENINGSTIJDEN