UW BADKAMER BINNEN 3 MAANDEN GEMONTEERD

ALS U VRAGEN HEEFT BEL ONS GERUST OP 072-203 41 00 CONTACT
KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM: J.J.P. OUDWEG 8, 1703 DE HEERHUGOWAARD

WIE ZIJN WIJ!

Bij ons vindt u een topteam van ervaren verkopers en monteurs die hun passie voor sanitair bundelen om u de beste service en producten te bieden! Onze droom om samen een geweldige sanitairzaak te starten, is uitgekomen na jaren van hard werken en expertise opbouwen. Met trots presenteren wij onze prachtige showroom, waar u alle innovatieve en prachtige sanitairproducten kunt vinden die u maar kunt wensen.

Onze filosofie is simpel: we willen u compleet ontzorgen. Daarom hebben we alles in eigen beheer: van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. U kunt rekenen op onze toegewijde en professionele teamleden om u te helpen bij elke stap van uw sanitairproject, groot of klein. We zijn pas tevreden als u dat bent en streven altijd naar perfectie.

Bij ons vindt u niet alleen de beste producten, maar ook de meest persoonlijke service. Onze passie voor sanitair en onze klanten drijft ons om altijd net dat extra stapje te zetten. Kom vandaag nog naar onze showroom en ervaar zelf de passie en expertise van ons team!

MENU

OPENINGSTIJDEN